Dit keer wordt onze driedaagse georganiseerd in landgoedhotel Ehzerwold, in Almen bij Zutphen. Er zijn slechts twee woorden nodig om Hotel Landgoed Ehzerwold te omschrijven: Natuurlijk goed!

Het hotel ligt prachtig gelegen op een historisch landgoed midden in de Gelderse Achterhoek. Geniet van een nuttige driedaagse in een comfortabele omgeving waar groen, rust en ruimte regeren.

De comfortabele kamers van het hotel bevinden zich in twee moderne hotelvleugels die in de parktuin zijn bijgebouwd. De ruime tweepersoonskamers zijn voorzien van een zitje, bureau, ruime kast, telefoon, televisie, WiFi, badkamer met douche, toilet en fohn.

Zie ook hun website: http://www.ehzerwold.nl.

Het hotel is aan het begin van de twintigste eeuw gestart als een kleinschalig ziekenhuis en in 1920 omgebouwd als sanatorium. Binnen het gebouw worden we regelmatig herinnerd aan dit verleden.

De overdekte buitenruimte (zie foto’s boven) is nu verbouwd tot een gezellige bar, met rechts daarvan een prachtige serre waarin gelunched en gedineerd kan worden, met kijk op de mooie ruime parktuin.

 In de voormalige keuken staat nu het lunchbuffet (zie onder).